Grattis Älskling

Idag fyller min käre make år. Det firade vi igår med kalas och fest. Ja inte för min del då men jag överlever. Jag lagade norrlandsreceptet men med kyckling istället för kotletter och till efterrätt blev det budapestrulle och kladdkaka. Mums mums. Synd bara att alla häxor och spöken som kom och sa bus eller godis åt upp just allt vårt godis. Tillslut skickade vi dom till grannen, ja man får inte vara dum.
Idag fick jag veta en jätterolig sak.

Idag slog det mig

De flesta vet ju vad som hände när Molly föddes. Nu slutade allt lyckligt men det kunde lika gärna varit så att jag inte skulle fått se Kevin och Molly väx upp och dom skulle inte ha känt sin mamma. Jag är oerhört tacksam för att det inte blev så.
När jag väntade Melvin va jag inte det minsta orolig att något skulle hända. Och det är jag inte nu heller. Men det som slog mig idag är att om vi får veta på Ultraljudet att vi väntar en flicka så kommer jag förmodligen att bli orolig. För då kommer att tankarna med Molly att komma tillbaka.
Jag är så tacksam att jag får vara med i mina barns liv. Vad gör det om dom är gnälliga och håller på att gå en på nerverna vi får i alla fall uppleva det med våra barn. Och jag skulle inte för allt i världen inte vilja byta  ut dessa gnälldagar mot något annat hur jobbigt det än är. Som så många skriver att det är beredda att dö för sina barn. Men det är inte jag , Jag är beredd att leva för mina barn.

Kevin har gjort sig fin till dopet

Kevin har gjort sig fin inför dopet av Elin och Moa

Molly har gjort sig fin till dopet

Molly har gjort sig fin inför dopet

Detta är Elin och Moas dop kort som jag gjorde

Det här dop kortet gjorde jag till ElinDet här dop kortet gjorde jag till Moa

Pang sa det

Och så for lampan ner i golvet. Så nu är vi en röd lampa fattigare. Nix vi har ingen katt utan en klåfingrig liten Melvin som ska vara på allt. Som tur va skar han sig inte på någon glasbit.
Idag gick det jättebra att lämna Melvin på dagis, han grät inte alls när jag gick trots att de va ute och han såg mig väldigt länge. Han hade även ätit idag med. Så han gör verkligen stora framsteg.
Nästa vecka är det november lov men Molly och Melvin får vara på dagis Måndag - Onsdag så får jag och Kevin lite egen tid. Plus att jag kan jobba lite med Kevin hemma.
Igår va vi på Elin och Moas dop. Det va jättefint och tjejerna skötte sig utmärkt. Linda hade bakat jättegoda kakor.
Så tack Linda och Peter för en trevlig tillställning.
Annars har vi inte gjort mycket i helgen. Kevin va på hockey träningen och sedan hade han en kompis här. SÅ man kan ju säga att det va full rulle i Lördags.

Mera dans

resize_image_119 (MMS)

Mera dans


Morgon disco

resize_image_119 (MMS)

Morgon disco


SMS-inlägg

resize_image_113 (MMS)


Pyssel

Sitter och pysslar med Elin och Moas dopkort. Blir jättefina om jag får säga det själv. Måste ge mig ut i blåsten och posta lite brev som jag glömde igår. Sedan måste jag nog handla något klädesplagg till mig själv för annars har jag inget att ha på mig på dopet. Och jag tror inte att det är så populärt att komma naken till kyrkan. Å för att inte tala om hur kallt det kommer att vara.
Vad ska nästa bebis heta det är den stora frågan. Jag har bara tjej namn så blir det en pojke kommer han inte få något namn.
Mina förslag
Nelli
Malva (ratades dock av Fredrik med va fan är det för namn)
Oj vad många namn jag hade på tjejer då det va vad jag kom på.
Tur att det är lång tid kvar så vi hinner fundera. Kommer även denna gång kolla vad det blir om de kan se det förstås.

Barnmorskan

Då har jag varit på mitt första barnmorske besök. Och hon blev jätteglad att se mig igen. Annas va det inte så spännande, bara en massa blodprover och prat. Ultraljudet kommer inte förens i December. Men snacka om en bra julklapp att få se det lilla trollet eller trollen. Kevin är helt övertyga att det är en pojke och en flicka och han pratar bara om bebisarna. Jag har mina funderingar om att det kan vara två. 1. Vi har det i släkten 2. Magen har vuxit otroligt snabbt (ha den inte gjort innan) 3. Jag hade en dröm om att det va två. Så i December får vi veta hur det ligger till.
I morse va det kallt ute vattenpölarna hade frusit till is och bilen behövdes skrapas. Men bättre med kallt än regna som det va igår.
Å nu är jag gräsänkling till på lördag. Fredrik ska på möte till Finland

Nä nu måste jag sätta igång att städa för jag måste hinna till Maxi innan barnen ska hämtas.

Såhär ser det ut efter melvin ätit

resize_image_952 (MMS)

Såhär ser det ut efter melvin ätit


Storebror å lillebror på väg hem

resize_image_871 (MMS)

Storebror å lillebror på väg hem


Nyklippt kevin

resize_image_871 (MMS)

Nyklippt kevin


Shopping

Idag har jag och Linda traskat till Familja. Inget shoppande blev det för mig. JO en jultidning, så nu längtar jag ännu mera efter att få julpynta. Handla julklappar och baka.
Melvin är hemma idag med, han är pigg men får vara hemma en extra dag.
Molly hon ska på kyrkis idag efter dagis så jag vet inte vad jag och Kevin ska hitta på.
På torsdag ska jag till barnmorskan för inskrivning jag tror att jag är i vecka 11 nu. Tiden bara springer iväg ju.
På Söndag ska vi till kyrkan för Elin och Moa ska döpas. Jag vet bara inte vad vi ska hitta på för dop presenter till de små. Men kommer jag på det så skriver jag ju det inte här iallafall. Eftersom tvillingarnas mamma Linda läser här och då kan ju hon skvallra för dom.

Enda beviset att de finns en inneboende i ...

resize_image_778 (MMS)

Enda beviset att de finns en inneboende i magen


Heja modo

resize_image_778 (MMS)

Heja modo


Lite trött idag

Efter att ha varit vaken med Melvin hela natten är jag trött nu. Vi somnade halv sju i morse och halv åtta va resten av familjen i full gång. Så det blev inte alls mycket sömn för mig och Melvin.
Trodde att det va öronen igen men han reagerade inte alls när jag tryckte vid öronen idag. Konstigt

Sötisen melvin


Molly och Melvin


Melvin har varit dålig!

Han hade 39,6 när jag hämtat honom på dagis i fredags. Helt slut va han. Under natten hade han 39,4 och vägrade ligga någon annan stans än på mig. Men igår blev han lite bättre och efter att ha sovit nästan hela natten inatt så är han pigg idag.
Idag är det -2,6 grader och massor med frost ute. Snö enligt barnen.
Kevin hade jätteroligt på discot i fredags han vann ett presentkort på macdonalsd och hade handlat godis och chips. Han hade oxå dansat lite sa han. Så nu längtar han tills det är disco igen.
Igår va Kevin och Molly iväg på var sitt håll. Ja tordde nästan att de rymmt hem ifrån.

Japp vi längtar efter julen

I den här familjen längtar vi just nu efter en mysig jul med mycket snö och lek. Givetvis längtar vi efter tomten oxå. Men det är ju ett par månader kvar.

Välkommen hit

Ja efter en massa strul på den tidigare bloggadressen har jag nu bytt till denna och hoppas att det ska funka bättre. Mina inlägg försvan mystiskt och jag har inte kunnat lägga upp bilder. Så jag hoppas att alla hittar hit nu.
I morse va det kallt igen med frost ute. Och det fick barnen givetvis att tänka på snö. OCh på mormor och morfar i norrland. VI saknar mormor och morfar sa de i morse påväg till dagis.
Ikväll ska Kevin på disco för första gången. Jag  kan inte tänka mig att det kommer att bli något dansande utan en massa godis och spring med grabbarna.
Jag hoppas att han får roligt iallafall.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0