Snart ny månad och nya möjligheter

Då va det den sista Februari och vart tog tiden vägen????
Tycket det va nyss som Molly hade nedräkning 2 månader till hon fyller 5 men nu är det snart bara en månad kvar.
Tycket fastiskt att det kändes lite varmare i luften idag kanske inbillning eller önsketänkande men hur det än är så går vi mot varmare tider.
Tog mig friheten och beställde en liten överraskning till mig själv igår. Helt enkelt för att jag är värd det. Vad det är får ni se när det kommer.
Vi har nu börjat med sovrummet nere. Tapeten är borta väggen spacklad och nu ska den nog slipas. Sedan är det dags för tapet.
Det står mellan två olika en som går i rosa randigt och en som går i gul/vart randigt. Vi får se vad det blir.

Mora träsk är bäst

resize_image_-70 (MMS)

Melvin satt som klistrad framför Tv:n när vi lyssnade på Mora Träsk.


Skitdagen fortsatte med en helvetesnatt

Eller ja inte riktigt hela natten det fanns ju några minuter jag fick sova.
Melvin va inte alls på bra humör han somnade som vanligt men vaknade sedan lagomt till lets dance började och bara skrek och skrek. Samtidigt som han vred och vände på sig. Fick han att somna när jag tog upp han och så fårt ja la ned honom vaknade han eller rättare sagt satte han igång att skrika. Ja kollade öronen = ingen reaktion, masserade magen = blev inte bättre. Vad är fel. Tog upp han vid halv elva och gav en alvedon men han hatar dessa jäkla suppar men det är enda sättet att kunna få i han alvedon. Då kom det ett par pruttar så det kanske va där skon klämde. Han sov rätt så bra under resten av natten men det gjorde inte jag. Upp och ner upp och ner för den jäkla trappen. Kissnödig hela tiden.
Men morgonen började bättre för vi fick ett besök på morgonen av Linda som hade handlat lite goda bullar till oss. Tack så mycket det värmde.
Annars så har jag städat i stort sett hela morgonen så det stinker ättika här hemma. Men det är ett fantastiskt bra rengöringsmedel.
Ikväll blir det god middag (hoppas jag :-) ryktet går om att det ska serveras tårta till efterrätt)
Sedan ska det tittas på melodifestivalen. Är det föresten någon som vet när eurovision går av stapeln??? Är ju i Maj så vi får kanske se det från förlossningen :-)

Vilken skitdag

Ja idag är verkligen en sån där skitdag då man känner sig mindre värd än en mygga. Kan vara för att Fredrik är iväg och jag bara känner att vad ska han med mig till en fet flodhäst och så har hela dagen fortsatt. Irriterad har jag varit hela dagen och barnen har fått sota för det.
Så när jag pratar med Fredrik så kan jag för det första inte låta bli att vara sur och för det andra försöka att allt vad jag kan hålla tillbaka gråten. Ett surt jag älskar dig för jag kan inte prata. Det enda jag skulle vilja ha är en kram av min man som befinner sig i Finland.
Men det är tur att jag har mitt minsta troll som har så mycket roligt för sig så det är svårt att hålla sig för skratt.
Hade igentligen tänkt ta barnen till busfabriken idag men jag kännde att jag orkar verkligen inte. Vi får ta det nästa fredag istället. Kevin och Molly hade var sin kompis hem idag.

Den här fina mössa har jag vunnit

resize_image_-86 (MMS)

Den här fina mössa har jag vunnit


Undra om dom kommit fram till båten?!

Hur svårt kan det vara att lyfta luren och ringa å säga att vi har kommit fram resan gick bra. Bara för att lugna ner sin fru som blir orolig när hon ringer och aldrig får något svar.
Kevin har varit och lekt med en kompis idag och jag, Molly och Melvin for en sväng på Familja. Molly fick vara i lekrummet på Maxi medan jag och Mevin handlade. Där hade dom disco och bjöd på popcorn, dricka och massa annat smarrigt. Gissa om Molly tyckte jag kom för tidigt när vi hämtade henne.
Vi fick besök av en katt idag som satt och kikade in genom fönstret. Molly tyckte det va jätteroligt men Melvin skrek rakt ut.

Nya skor till fam. Linder

resize_image_-94 (MMS)

Va idag på skopunkten och handlade lite svalare skor. Men att det kunde vara sån stor skillnad på storlekar på barnskor det trodde jag inte. molly valde mellan två par och på det ena va den rätta storleken 26 och på den andra 29. Hon i affären sa det att man aldrig ska gå på en storlek man tidigare mätt barnens fot till utan hur många cm foten är och därefter mäta skon. Nu hoppas jag bara att Kevin skor passar. De är inte med på bild.


Molly är redo för dans

resize_image_-10 (MMS)

Molly är redo för dans


Tävla om strumpor i ekologisk bomull från Sock Designers

"Jag tävlar hos Happy Days om fina strumpor från Sock Designers i ekologisk bomull. Tävla här du också."

Hoppas jag vinner :-) Tävla om detta hos Linda

Jag tävlar om ett Libero-kit hos Linda. Tävlingen avslutas 26 Feb kl 21.00

Melvin gungar å molly puttar p

resize_image_-11 (MMS)

Melvin gungar å molly puttar p


Magsjukan över

Nu är magsukan över för vår del denna gången iallfall. Peppar peppar :-)
Inte mycket man kan göra när det väl kommer utan mer att härda ut.
Nu har Molly varit och valt glasögon och det blev ett par rosa och ett par "lila". De va blåa igentligen men såg lite lila ut. Hon kommer att bli den finaste femåringen i glasögon och stoltare tjej får man nog leta efter.
Så får vi se om sex månader igen om det blivit någon förbättring eller om hon ska fortsätta med glasögon.
Ops där rasade Kevins Lego och ett tyst Jävlar slank ur munnen. Och sen en ramsa om att det jäkla skitlegot jävlas med mig. Märks att han ska fylla 7 i år.
Så till min älskade familj i norr kan ta och planera in mitten/slutet av augusti. Går allt som det ska kommer vi att ha dop för lillan i magen och även passa på att fira Melvin 2 år och Kevin 7 år. Men mer info kommer när vi vet hur allt går.

Magsjukan knackar på dörren

Så hade masgsjukan kommit kommit in i Familjen Linders hem. Fick hämta en kräksjuk liten Melvin på dagis i Fredags. Han kräktes fram till sju på kvällen och var där emellan välsigt pigg.
På lördagen va allt som vanligt igen men Fredrik tog med Molly och Kevin på hockeyträning och jag tog ett bad med Melvin. gick sedan upp och la honom i sängen och började sen känna mig dålig. När Fredrik kom hem så hade jag precis hämtat Melvin i sängen som vaknar.
Ta Melvin jag måste in på toa va det första jag sa när han kom hem. Sedan kräktes jag minst 20 gånger fram till kl 18. Vid tretiden så kräktes Kevin och en kvart efter satte Molly igång.
Bläää det är en sak att kräkas själv men att samtidigt ha två barn som kräker om vart annat och behöva sanera toaletterna varje gång är inte roligt. Det va tur att vi sprang om vart annat annars hade det blivit kris.
Men vi har världens duktigaste barn som springer på toaletten själva och kräker sedan tvättar händerna och sätter sig i soffan igen.
En magsjuka bekommer mig inte så mycket , jag tycker det är värre med förkylningar. Men att vara gravid och magsjuk är inte roligt. Eftersom jag har mycket sammandragningar vanligtvis men när man kräker så kommer ännu mera sammandragningar vilket gör att jag kräker ännu mera.
Ja ja så kan det vara. Det som inte dödar det härdar.
Tittade på Mello igår och tippade som vanligt om resultatet och det såg ut såhär
Melodi nr 4:a och 8;a till globen
Melodi nr 5 och 6 till andra chansen. Så det blev tre av fyra rätt.

Foppa på 200-lappen

Klart det hade varit roligt att få se Foppa på 200-lappen. Han är en otroligt idrottsman utan dess like och det han gjort är det många som bara kommer kunna drömma om att få göra.
Men han har jobbat hårt för att komma dit han varit och en viss del naturbegåvning. Jag tycker det är otroligt stort av honom att sluta med det han älskar när han själv känner att han inte räcker till.
Men gott folk han har inte dörr han lever fortfarande och finns bland oss. Nu har han lämnat platsen för nya stjärnor och kommer att ta sig ann nya utmaningar. Om det så är inom hockeyn eller familjen det lär framtiden visa.
Så därför kommer jag inte skriva på någon namninsamling om att få Foppa på 200-lappen. Det finns andra som gjort sig förtjänt av den platsen och vi kan minnas Foppas stordåd på andra sätt

Ett av paren hon fått låna hem

resize_image_-15 (MMS)

Ett av paren hon fått låna hem


Nu har jag fått nog

Att springa ner för trappan och upp för trappan mins en gång i timmen för att kissa är ingen höjdare.
Hinner inte mer än att lägga mig så är jag kissnödig igen. Alltså är det jag som håller mig själv vaken på nätterna. Vist Melvin vaknar fortfarande men inte i den utsträckningen som jag springer upp och ner.
När jag väl kommer upp för trappan så är jag anfådd och har sammandragningar vilket gör att det tar en stund att somna.
Så nu ska jag börja att röja i vårt gamla sovrum och mitt kontor får flytta upp ett tag. Sedan är det bara för Fredrik att spackla en vägg och sätta upp en tapet. Orkar inte han så gör jag det själv :-)
Sedan har jag bestämmt mig för en svart eller lila heltäckningsmatta. Å allt detta ska bli klart inom en vecka för nu orkar jag inte längre.
Sedan ska det flyttas runt en hel del här hemma. Kevin in i vårt nuvarande sovrum, Melvin till Kevins sovrum och bebisen får Melvins sovrum.

Gör som jag och prova saker gratis

Inför 2011 är det massor av spännande företag som knackar på dörren och vill göra kampanjer med Buzzador, och småbarns- och bebisföräldrar är som så ofta hett eftertraktade målgrupper. Därför behöver vi bli fler! Så hur gör vi nu? Jo, vi tar våra vänner Buzzadorerna till hjälp!

Nu ber vi om hjälp med att rekrytera följande målgrupp:

  • Gravida
  • ...och/eller föräldrar med småbarn födda 1 februari 2009 eller senare
http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=busunge

Använd länken ovan för att anmäla dig

Barnmorske besök

Idag var det dags och jag måste säga det att jag har världens bästa barnmorska. Har haft oturen att ha personer som jag inte klarar av till barnmorsker under de tidigare graviditeterna.
Hon kollade väldigt noga och sa att ultraljudet verkligen inte kan stämma för då skulle jag ha testat positivt innan jag ens blev gravid. Hon va helt inne på min linje antingen felmätning eller liten bebis. Men men vilket som så har hon inget val än att gå efter UL.
Siffrorna såg ut såhär
BT: 110/60 (el om det va 70)
Ingen äggvita i urinen
Hjärtljud: 146-150
SF mått: 27

Min förlossningsplan

Som förstagångs föderska så brukar man ju ta förlossningsplanen på ett stort allvar och sedan upptäcker man att det blir ändå inte som man planerat. Jag har aldrig gjort en förlossningsplan under nårgon av graviditererna. OCh jag hoppas att denna förlossning går lika bra som när Melvin kom.
Men får jg bestämma så ser min plan ut såhär.
Vakar på morgonen fredag den 20:e Maj av att värkarna kommit igång. Vi pysslar med frukkost till hela familjen och jag hoppar in i duschen medan Fredrik lämnar barnen på skola och dagis. Vid niotiden så kommer vi fram till förlossningen och vid halv tio är lilla _______ född.
Allt går bra.
Klockan halv två hämtar Fredrik barnen på skolan och dagis. De åker hem och packar bilstolen i den nya bilen som vi förhoppningsvis har då. Och vid halv fyra/fyra kommer de in och hämtar mig och nya lillasyster.
Kan man planera det bättre eller???
Så lilla bebisen i magen nu vet du hur allt ska gå till och vi håller oss till planen.
Vad kan jag mera planera, jo grabbarna har ju som tradition att fira den som blivit pappa men denna gången så tror jag bestämt att det få bli ett lugnt firande här hemma. Med lite grillning och en cigarr, inte för min del dock.
När de hade firat att Fredrik blivit pappa till Melvin så var det han som va tröttast av oss två. Dock av olika anledningar. Han får att han varit ute och festat hela natten jag för att jag snusat liten bebis hela natten.
Tycker abslut att det är mamman som ska firas med storstädning av huset, servering av mat, massage mm. För vem är det som gör allt jobbet för att få ut bebisen.
Men helt ärligt hade jag inte klarat det så bra om inte Fredrik varit med. Men om han ber dom sänka styrkan på lustgasen en gång till så åker han på en smäll :-)
Ja detta va min lilla förlossningsplan. Får vi ser hur många rätt jag prickar in. Har ju gått bra på melodifestivalen så varför skulle jag inte ha rätt nu :-))))

Alla hjärtans dag

En gång om året ska vi visa alla nära och kära hur mycket vi älskar dom och handeln tjänar extremt mycket pengar på det.
Så varför måste det finnas just en dag när vi ska visa kärlek. Är det inte bättre att vi visar våra nära och kära hur mycket vi älskar dom året om.
Vet att min Kevin har gjort en överraskning på skolan. Jättegulligt men varför kunde inte den överraskningen komma en annan dag.
Molly hon undrade vad vi skulle hitta på på alla hjärtans dag. Vet inte svarade jag. Vi kan ju åka till busfabriken fick jag som svar :-))
Nä så jag har inte planerat in något för alla härtans dag. Men kommer att baka en liten tårta till efterrätt.
Så till alla mina nära och kära ha en riktigt trevlig alla hjärtans dag.
Jag älskar er alla lika mycket oavsett vilken dag det än är.
:-))))))

Tröööööttttt

Gud jag är så himla trött idag. Vet inte vad som är orsaken till denna trötthet, men jag skulle kunna somna ståendes.
Har haft sammandragningar inatt inte onda dock men lilla tjejen sparkas och ha sig hela tiden så hon håller mig vaken.
Tro vad denna dagen har att bjuda på då, inget inplanerat så vi får se vad vi hittar på för något.

Disco, manboy kan verkligen få igång barnen

resize_image_-19 (MMS)

Disco, manboy kan verkligen få igång barnen


Lördagsmys med popcorn, godis å flygande m...

resize_image_-19 (MMS)

Lördagsmys med popcorn, godis å flygande mattan på bolibompa. Kanon


Busfabriken

Idag efter dagis tog jag barnen och åkte till busfabriken. Vilket va väldigt uppskattat. Melvin kollade på allt med stora ögon. Kevin han va som ett plåster på mig till en början. Han är så otroligt rädd att han ska komma bort från mig. Vilket är jättebra (Oftast) men då han inte ens kan släppa vagnen när vi ska gå igenom en grind, då är det ganska irriternade.
Men jag hade nöjda barn i tre timmar (brukar vara det annars med) och jag blev 500:- fattigare. Det är enda nackdelen med det stället. Men vi är ju inte där så ofta.
Funderar faktiskt på att ha Mollys kalas på busfabriken, Även fast det kostar en del så slipper man ha ett gäng ostyrliga ungar hemma och jag vet inte om ja orkar med att ordna ett kalas i slutet av graviditeten. Och Mollys största önskan är att ha sitt kalas där. Hmm fast då kommer väl Kevin vilja ha sitt kalas där oxå.
Ja ja det är BARA två månader kvar tills Molly fyller fem.
Men det va absolut inga problem med att åka iväg själv med alla tre barnen. Dom är så otroligt lätt att ha med och så får de ju busa hur mycket de vill.

Foglossning

Idag är det som att någon har kört upp en kniv i jumsken och vridit ett par varv sedan ska jag kunna gå med det. Får nog ta och boka akupunktur med barnmorskan när jag ska dit nästa vecka.
Håller som bäst på att försöka plandera hur vi ska lösa det med ett sovrum till. Ett alternativ är att vi flyttar ner vårt sovrum. Kevin tar vårt där uppe och melvin flyttar in i Kevins och bebisen tar Melvins. Eller att alla har kvar sina sovrum och vi bygger ett till där uppe. Frågan är bara vilket alternativ är bäst. Who knows kanske kommer flera barn och då får vi bygga fler sovrum uppe. Eller så lär vi ju flytta ner i vilket fall som när dom blir äldre. Stora problem hemma hos familjen Linder.

Ensam med barnen

Klockan fyra i morse for Fredrik till Teneriffa. Så vi tycker inte alls syd om oss själva här hemma i regnet :-)
Efter dagis idag tog jag och Linda en tur med barnen till biblioteket. Och Melvin va vildare än vildast, vet inte hur många böcker som for i golvet. För att inte tala om pussel.
Hittade något på maxi idag som skulle göra vita kläder vita igen. Men enda resultatet jag upplevde va att det nu luktar blekningsmedel i hela huset och kläderna ser inte så vitare ut. Så hur i hela friden får man vita kläder vita igen. Har provat klorin och detta medel men tycker inte att det blir bra. Det är fram för allt Fredriks vita skjortor jag tänker på. Funkar inget får vi slänga och köpa nya.
Fick höra idag att Bvc förmodligen kommer att finnas i Hyllinge och det låter ju kanon. Skönt att slippa ta sig iväg med bilen.
Heja Sverige!! i landskampen alltså. ja kan inte mer än att sitta med ett leende på läpparna när jag ser foppa. vilken idrottsman och vinnarskalle. Å för att inte tala om han är ju Ö-viksbo

Jag tävlar om en filt



Jag tävlar om en valfri babyfilt från Darlingexpress.comMansonDusts blogg! "

Tävla om ett magband



Tävla hos MansonDust

Guuud vad det blåser!!

Har inte sovit en blund inatt PGA blåsten. Har så länge jag kan minnas haft svårt att sova när det blåser. Men inatt stormade det ju ute så det va ännu svårare att få någon sömn. Ett under att inte pulkerna vi hade på framsidan blåst iväg när den ena soptunnan flugit iväg en bit.
Men alla tre barnen har sovit som stockar och det är ju skönt att någon i detta huset sover.
På torsdag åker Fredrik till Teneriffa så då blir jag hemma själv med tre barn. Pust och suck, men det brukar inte vara några problem. Förutom att jag känner mig så orkeslös just nu.
Vad ska man göra när man inte får sova en blund.
Får se hur länge sedan var det innan jag sov en hel natt, Melvin är 18 månader nu och han har fortfarande inte sovit en hel natt. Sedan lägger vi till nio månader gravid då jag inte sovit heller så det blir strax över två år. Tänk att Kevin va 18 månader när Molly föddes. Klart att orken tar slut när man inte sovit bra på två år. Och just nu sover jag max 2-3 timmar per natt och det är inte sammanhängande.
Men men nog om det nu ska vi inte klaga mera. Jag har ytterst lite foglossning och det är ju jättebra.

Lite härliga kort från Ö-vik

Melvin har någon kul min för sig
Sötaste kusinerna Molly och Alma
Här kommer de två sötnosarna igen
Melvin hade varit snäll

Kevin och Fredrik hemma

Igår morse kom Kevin och Fredrik hem. Klockan 07,00 knackade det på dörren. Och jag fick snabbt försöka ta mig upp ur sängen. Med Melvin på armen va det inte så himla lätt. Hade inte behövt göra mig till för Molly och Melvin vaknade strax efter de kommit hem.
Molly hon skulle visa allt som vi hade gjort och det va på en gång.
Kan jag säga att det tog inte lång tid innan Kevin och Molly började att bråka, Ja Melvin va med på ett hörn oxå. Är det inte syskonkärlek så säg.
Jag och Molly skulle mysa i lördags och kolla på Melodifestivalen men kvart i åtta ville hon gå och lägga sig. Så jag fick snällt sitta och titta på det själv. Men det va lugn och skönt.
Tippade rätt på tre låtar men den fjärde kunde vara vilken som helst.
Gissade Danny och swingfly till final och silver till andra chansen. Swingfly va helt klart bäst. Ska bli spännande att se vad nästa delfinal har att bjuda på.

Prova saker gratis

Som ni kunde läsa för ett tag sedan så är jag en buzzador. Vilket innebär att jag har fått prova en massa roliga saker helt gratis.
Just nu är det många företag som riktar sig till gravida och föräldrar till barn födda från 1 februari eller senare som kommer att sammarbeta med Buzzador. Så varför inte ta chansen till att få prova saker gratis.
Använd länken nedan till att regristrea dig
http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=busunge

Kanske blev lite väl mycket blåbär

resize_image_170 (MMS)

Kanske blev lite väl mycket blåbär


Melvin lyssnar på black ingvars

resize_image_168 (MMS)

Melvin lyssnar på black ingvars


Tre kronors hockeyskola


Vad skulle en gravid kvinna

Göra utan sin nässpray. Jag blir tokig på min täpta näsa. Tur att det försvinner så fort bebisen tittar ut.
Sitter just nu och väntar på bussgods som ska komma med barnens julklappar de fick i Norrland. Som Molly längtat varje dag och förmodligen börjat att tvivla på att de ska komma. Men efter dagis tänkte vi ta en tur till Ikea och sedan när vi kommer hem så blir det Julafton för åtminstone Melvin och Molly. Kevin får ju vänta tills han kommer hem på söndag.
Vi ska mysa med en pizza och ostkorkar ikväll. Kanske lite godis oxå. Allt för att vara så onyttiga som möjligt.
Molly ska på kalas på söndag så det får väl bli en tur förbi Toys Ar Us oxå.
Måste bara tipsa om en blogg om ni inte redan läser den Maria Montazamis.

Väntar

Sitter och väntar på att vi ska får en leverans från finland. Sedan blir det bara till att bära 12*ca 15 kg. Puh hoppas det kommer innan jag ska hämta på dagis så att jag hinner bära in allt. Inte så poppis att lämna saker ute för några 100000 tusen.
Melvin blev piggare igår efter mat och bad. Vet inte vad som va fel om det va termometern som fått spunk eller om det var något annat som spökade. Melvin blev pigg iallafall och va som vanligt i morse. Så det fick faktiskt bli dagis. Jag har ju en hel del som måste fixas nu när både gubben och vår rekryterare är borta.
Skulle behöva en dusch oxå bara den förbannade lastbilen kunde komma snart. För alla som undrar så jobbar jag hem ifrån så jag duschar ju inte på jobbet eller jo det gör jag ju. :-)
Har skickat till barnmorskan om en tid oxå så vi får väl se när det blir dags för det andra BM besöket.
Jag sa till Molly igår kväll: Urs vad det regnar ute.
Hon svarar: Vad skönt!
Jag: Varför det???
Molly: Jo för då försvinner snön snabbt och det blir sommar så vi kan bada.
Vad besviken hon kommer att bli när hon upptäcker att det inte går att bada så fort snön försvinner.
Nu ska jag äta lunch

Febrig liten igen

Melvin hade 40 graders feber när vi kom hem från affären men va ändå rätt så pigg. Men när den gick ner till 39 så va han helt slut och somnade i min famn.
Han vaknade till när jag va tvungen att laga mat. Pasta och köttbullar slank även ner i Melvins mage.
Jag och Molly bakade muffis och hade på Lilla fens glitterglacyr. Molly åt nog fyra muffis så de måste ha varit gott.
Träffade en liten nyfödd bebis i affären idag. Och Molly hon bara tittade med stora ögon. Så hon längtar nog efter sin lillasyster.
Lilla tjejen i magen är precis som sina syskon när de legat i magen. Väldigt aktiv och sparkas hela tiden. Men det är skönt att hon visar att hon finns.
Melvin vet precis vart bebisen är. Säger man till honom att pussa bebisen så pussar han magen.

Snyggt va!!!! är inte klart än ska målas e...

resize_image_142 (MMS)

Snyggt va!!!! är inte klart än ska målas en gång till


Vad ska vi ha för vagn till nummer fyra

Det är tur att bebis nummer fyra kommer i Maj så jag hinner bestämma mig för om vi ska ha syskonvagn eller inte. Just nu funderar jag fram och tillbaka. Funkar det med ståbräda och bärsele eller vad ska man ha. Jag vet att jag tyckte att syskonvagnen va överflödig med Kevin och Molly men då gick jag inte lika mycket över allt heller. Samtidigt så är ju en syskonvagn så himla osmidig. Jag har ju redan testat två modeller som jag absolut inte va nöjd med. Svårt val är va det är.

Migrän

Nu har jag målat trappen en gång till med vit färg. Det ser ut att bli riktigt bra. Kommer med bilder när hela trappen är klar.
Annars hade jag sådan fruktansvärd migrän inatt. Hade så ont i huvudet att jag kräktes av det. Hörde hur Melvin låg och bökade på i sängen och bad snälla snälla somna om för jag orkar inte gå upp. Inge roligt när man är själv med barnen och man känner att jag orkar inte. Som tur är så är jag otroligt van att vara själv med mina troll. Har varit ända sedan vi fick första barnet. Så är det när man har en man som har eget företag.

En sån här vill jag ha

VINN; SILVERÄNGEL

Tänkte att det var dags att lägga upp tävling nummer två;
Priset är en valfri Silverängel från smyckesshoppen Silverbiten



"Jag tävlar inne hos Johanna-Sofia i bloggen pleasedontfeedthemodels.webblogg.se om en valfrisilverängel värd 400:- från Silverbiten. Alla kan tävla, klicka dig in här!"

RSS 2.0