Cypern

Idag kom vi hem efter en härlig vecka på vackra Cypern. Vi bodde på ett lägenhetshotell som heter panthea, med ett vattenland inkluderat. Vi hade även all inklusive hela veckan. Vilket inte gjorde sitt bästa för vikten. Men är det semester så är det. Vi landade i Cypern på måndag natt så det va bara hopp i säng för hela familjen. Tisdagen spenderades vid poolen samt vattenlandet. Personalen på vattenlandet blev lite skakiga när Kevin gav sig på en av vattenrutschkanorna. Men efter han åkt sprang badvakterna upp och åkte ett par gånger. Onsdagen tog vi en promenad till stranden men det blev inte långvarigt för Kevin och Molly tyckte det kom för mycket sand på fötterna. Så det blev till att traska hem igen och spendera dagen i poolen.
Torsdag, fredag, lördag och söndag gissa vad vi gjorde då?? Badade i poolen och vattenlandet. Vi hade så otroligt fint väder att allt annat kändes bortkastat. Kevin fick massor med nya kompisar men fram för allt en som heter Sebastian och Molly fick två kompisar Lisa och Amelia. Melvin hängde med lite över allt och Melony va nöjd bara hon fick gå efter alla små fåglar och katter. Även att klättra upp och åka en liten vattenrutschkana. Vi besökte även ett tivoli där barnen åkte ett par karuseller. Hotellet hade lite underhållning som dans (där Melony ville vara med) trollkarl, dansande dinosaurie (som Melvin tyckte va läskiga) papegojor som gjorde diverse saker.
Flygresan dit och hem gick bra. Melvin va rädd att ramla ner och satt och sa håll mig mamma.
Kevin fick så ont i öronen när vi skulle landa i Cypern.
I har haft en härlig semester och längtar till nästa :.)


Fint väder

Idag har det varit riktigt härligt vårväder.
Efter en natt med nästan alla barn vakna kändes det skönt.
Dagen började jag och Melony på öppen kyrkis, sen har den fortsatt i full rulle. Hämta och lämnat barn.
Jag och Melvin bakade en tårta till mollys kalas förra helgen,


Då va påsken slut!

Ni har väl inte missat min syblogg
Madefourkids.blogg.se
Ja iallafall så tro jag att Kevin Molly och Melvin va ganska ensamma om att gå påskkärringar.
Nu måste jag verkligen sluta att amma lilla Melony. Hon är som en liten sugpropp hela natten i genom. Först ena sida sen ska hon rulla över på andra sidan och helst ska hon ligga på mage när hon äter. I natt fick jag tre timmars sömn (vilket jag är tacksam för) innan hon tyckte det va dags att gå upp kl 06:00.
Jäsp sa jag! Så i morgon börjar operation sluta amma.
Jag klappar mig själv på ryggen så himla duktig jag är. Inte en enda godisbit i påsken. Trots flera kilo godis här hemma, men jag ska inte ljuga ja har varit grymt sugen. Det enda lilla fusket va en tårtbit i fredags då jag va tvungen att ta en annars hade jag svimmat.


6-år

Igår den 6:e april fyllde vår älskade dotter Molly 6 år.
Hon kändes faktiskt lite större idag. Morgonen började med att vi sjöng för henne och hon fick öppna några presenter i sängen. När hon kom ner hittade hon en ny cykel i vardagsrummet.
Och massa mer presenter, kläder, Barbie, handväska, hårspännen, glitterpennor, uteleksaker, hopprep va några av sakerna hon fick.
På eftermiddagen va det ett annat kalasbarn som skulle firas. Fredriks bror Magnus.
Idag har vi varit över hos grannarna Mats och Katja på lite påskgrillning. Trevligt! Nu är halva familjen hemma och halva familjen hos grannarna.
Imorgon ska vi ha kalas för stora prinsessan.


Glad påsk

Idag började dagen med en mysig påskfrukkost på öppen kyrkis.
Sen han jag inte mer än hem så for jag iväg till familja för att ordna med presenter till Molly. Men so ringde Helen på BVC och undrade om vi kunde komma på en gång för att ge Melony spruta. Stress stress!!!
Men nu ha hon fått sprutan hon behöver innan vi åker till cypern.
Barnen har lekt med kompisar i stort sett hela dagen. Kevin va med en kompis på badhuset.
Nu väntar bara paketinslagning och sen sängen.


RSS 2.0