Ett stycke regnset

Inte riktigt klart än men så gott som


Fredag och gympasalen

Melvin häger i ringarna, Melony ligger på golvet och Molly springer runt


Pyssel och sång

Full rulle hos linder :-) efter hämtning på dagis och skola så gick jag med tre av barnen till öppna förskolan för lite eftermiddagspyssel. Kevin följde med en kompis hem. Sen gick vi till kyrkan för att Molly hade kören idag. Fredrik va med Kevin på hockeyträning.
Imorgon har Kevin hockeyträning igen och Molly har dans. På söndag har kevin match och Molly ska uppträda i kyrkan.
Jag och Melony va på babymassage idag. Sen tog jag och Linda en tur till maxi.
Imorgon ska det fixas matsäck till Kevin som ska på utflykt. Ja ni ser det är fullt upp.
Grattis lillebror Björn och Maria som va och kikade på lilla bebisen idag. Ultraljud alltså. Ska jag gissa så nja magkänslan säger pojke men kikar jag på bilden tycker jag mig känna igen mönstret på flicka. 50/50 chans att få rätt har jag ju.
Nä nu ska jag ge mig på det tråkigaste av allt att vika tvätt och para ihop strumpor. Suck
På bilden ser ni en katt dålig bild ja vet. Pysslet idag


Tisdag

Ännu en härlig dag som går mot sitt slut. Vi hade knytlunch på öppna förskolan och det va supertrevligt som vanligt. Efter ja hämtat Melvin så mötte vi Kevin efter vägen. Han ville följa med en kompis hem. Molly hon va på kyrkis så jag Melvin och Melony passade på att gå och handla. Barnen va ute och lekte tills middagen.


Melony brottar ner molly

Melony jagar Molly och kramar hon.


Första inlägget från blogg.se appen

Då kommer första inlägget från appen. Ja sitter badvakt åt vilddjuren och Melony jagar telefonen.


Min lilla tjej vill inte vara bebis å ligg...

img_2562 (MMS)

Min lilla tjej vill inte vara bebis å ligga i vagnen längre. Mycket nöjdare när hon få sitta


Hej hopp

Godkväll!! Dagens bravader har varit städning och syning. Att sy är roligare än att städa måste jag säga. Bilder kommer på regnkläderna när de är helt klara. Har haft tre av fyra barn hemma idag. Molly och Melvin får inte vara på dagis nu när jag är mammaledig. Dom har kollat pippistrump ( Pippi Långstrump) och lekt.
igår va vi på familja och handlade, Kevin hade fått presentkort och pengar i present. Så när vi va i leksaks affären kommer Melvin med en legokartong och säger JAG lill ha den :-) vi hade lite svårt att hålla oss för skratt.
Melvin älskar för tillfället Pippi och skivan går varm varje dag.

Mollys klänning ja sytt idag. Inte den bäs...

img_4692 (MMS)

Mollys klänning ja sytt idag. Inte den bästa bilden


Godkväll

Godkväll på er där ute i stugorna. Vad händer såhär på er lördag?? Jag har sytt halva dagen idag. Har börjat sy regnkläder men när jag kom till dragkjedjan så insåg jag att ja glömt köpa det. Så då fortsatte jag med en klänning till Molly. Nästan klar. Ska se om jag kan förminska mönstret och göra en lika dan till Melony. Fredrik är ute med grabbarna och jag är själv med barnen. Nu sover alla fyra barn så jag får en mysig stund för mig själv. I morgon ska jag och barnen hjälpas åt att städa övervåningen. Molly har klippt och klistrat så hon har papper över hela rummet.

Mitt lilla virkprojekt. Men jag får inte t...

img_9617 (MMS)

Mitt lilla virkprojekt. Men jag får inte till dom helt. Men dom blev väldigt söta ändå. Hoppas dom passar den som ska få dom


Ny symaskin

Idag kom min symaskin som jag beställde här om dagen. Snabb leverans. Det gillas :-) nu väntar jag bada på tyg och mönster. Ska börja att sy regnställ till Molly, klänning till Molly och "sparkdräkts" till Kevin.
Igår tog jag alla fyra barnen och Åkte iväg på Kevins hockeyträning. Det gick över förväntan men va svinkallt i hallen brrrr.

Vad gör jag ikväll!! Jo jag virkar. Har nu...

img_8719 (MMS)

Vad gör jag ikväll!! Jo jag virkar. Har nu påbörjat Kevins filt


Hej hopp!!

img_7901 (MMS)

Hej hopp!!


Budapestrulle den va populär.

img_1171 (MMS)

Budapestrulle den va populär.


Smörgåstårtan

img_7003 (MMS)

Smörgåstårtan


Fredagsmys och pyssel. Barnen är sams och ...

img_2610 (MMS)

Fredagsmys och pyssel. Barnen är sams och kan sammarbeta. Ja är nöjd :-)


Den här lilla killen är omöjlig att väcka....

img_5563 (MMS)

Den här lilla killen är omöjlig att väcka. Tur att det är fredag och barnen får vara uppe lite längre


Glad att det är fredag :-)

img_5908 (MMS)

Glad att det är fredag :-)


Prinsessan melony

img_7973 (MMS)

Prinsessan melony


BB för sju år sedan

Helt ofattbart att sju år kan gå så snabbt. Idag fyller vår Kevin 7 år. Exakt vid den här tiden för 7 år sedan givetvis låg vi på BB och snusade en nyfödd liten kille. Vårt första barn. Jag kan säga att jag va väldigt försiktig med det lilla knytet och då menar jag väldigt försiktig. Ser mig själv mitt i natten Fredrik sover och Kevin har bajsat. Tänkte för mig själv jag ska väl inte behöva väcka Fredrik för ett litet blöjbyte. Ut i sköterummet med Kevin tänder lampan, men här kan ja ju inte vara det är ju för ljust. In på rummet igen men här är det ju för mörkt ja ser ju inte vad jag gör och ja kan ju inte tända för då vaknar Fredrik. Ut i skötrummet igen och påbörjar blöjbyte utan att tända taklampan. Allt funkade bra tills jag kommer till momentet ta på kläder. Hur gör manutan att skada det lilla livet tänker jag. Efter mycket om och men blir det bara blöja och inga kläder. Ha ha vad jag måste sett lustig ut.
Nu är lille Kevin sju år och börjar bli en stor kille. Tränar hockey tre gånger i veckan och leker med kompisar resten av tiden. Så grattis älskade lilla knyte som nu fyller sju år. Vi älskar dig så otroligt mycke och är jätte stolt över dig. Hipp hipp hurra

Grattis Kevin 7 år


Till alla er med fyra barn eller fler!!

Städa hur kul är det egentligen? Och ju fler barn man har desto mer blir det ju att göra. Jag hinner inte mer än att börja i ena änden av rummet förns barnen har dragit fram igen. Tvättmaskinen går varm varje dag sen så ska det vikas och läggas in. Vist städa det hinner man dvs plocka undan efter alla och dammsuga. Men allt extra som torka av väggar, dörrar, karmar, damma, göra rent kylskåp, skafferi, skåp, putsa fönster osv... Ja ni vet vad jag menar. Så till alla er med fyra barn eller flera har ni några supertips om vad som underlättat för er.

Idag kom dessa rosor till min man. Det va ...

img_8305 (MMS)

Idag kom dessa rosor till min man. Det va jag som beställt dom. Jättesmidigt och jättefina


Fredag och mys

Hej alla mitt i fredagsmyset. Började skriva ett inlägg igårkväll men somnade ifrån det. Låg då med en hostig Melvin på ena sidan och en hungrig Melony på andra sidan. Vi har haft jätte mysiga höstdagar, fockat hos goda vänner, varit på öppna förskolan och på öppen kyrkis. Kevin har haft hockeyträning var och varannan dag. Molly har börjat med kören. Fast vi kom för sent första gången. Jag ska börja att virka lite smått igen nu när det är så höstigt ute.
vi har även införskaffat en ny dator en Mac så det är något helt nytt att lära sig.
Men jag måste verkligen ta och skärpa mig nu. Har fuskat så mycket och inte alls ätit gi. Har ju trots det gått ner i vikt men hade jag hållt mig ifrån gosaker och kolhydrater så hade jag nog gått ner mer.

Molly i gympasalen

img_3845 (MMS)

Molly i gympasalen


Melvin i gympasalen

img_0929 (MMS)

Melvin i gympasalen


Hon fick en liten ring som ser så liten ut...

img_0830 (MMS)

Hon fick en liten ring som ser så liten ut men den är för stor för hennes tumme.


Några av Melonys fina doppresenter

img_2703 (MMS)

Några av Melonys fina doppresenter


Min söta lilla glader

img_0069 (MMS)

Min söta lilla glader


Hemmagjord polkaglass den är farligt god :-)

img_1176 (MMS)

Hemmagjord polkaglass den är farligt god :-)


Närbild på min minsta älskling

img_1769 (MMS)

Närbild på min minsta älskling


Fick detta paket från posten. Nu ska jag b...

img_5520 (MMS)

Fick detta paket från posten. Nu ska jag buzza antilice. Väntar med spänning om luslarm från skolan. Fast barnen har ju aldrig haft någon lus :-)


Detta blev mitt inköp

img_1193 (MMS)

Detta blev mitt inköp


Fotomodell

I fredags tog vi vårt pick och pack för en tur till kusin Helena i Göteborg. Fredrika bror va snäll och lånade ut sin lilla bil till oss.
På lördag morgon fick vi gå upp tidigt för då skulle vi till Frölunda torg och agera fotomodeller. Barnen va jätteduktiga och hade jätteroligt med fotografen. Själv känner man sig inte så bekväm framför kameran. Hur agerar man ovetandes om fotografen när han står mitt fram för en. Men det va jätteroligt. Barnen fick 500 kr var att handla vad dom ville för. Molly handlade en docka, Melvin pippifigurer, Kevin lego, Melony kläder.
Vi hade jättetrevligt även fast det blev en snabbvisit. ♥♥tack Helena, Johan, flisan och Viktor ♥♥

Melvin och Melony delade vagn igår när vi ...

img_9447 (MMS)

Melvin och Melony delade vagn igår när vi gick hem från Linda och peter


RSS 2.0