Slalom, Bad, Bio

Hej alla glada som väntar på nyårsafton.
De senaste dagarna har det varit fullt upp.
Kevin och Fredrik har besökt slalombacken en dag och som alla andra barn i den åldern är det störtlopp i full kareta som gäller.
Sedan har vi varit en tur på badhuset. Alla tre har åkt vattenrutchkanor och är som fiskar i vattnet. Men det är ju roligare att bada om det finns något att göra. Tyvärr finns det inget liknande bad i skåne utan då får ban ta sig över vattnet och besöka danmark. Efter bade tog vi oss hem till mormor för att prova deras nya kaffemaskin tassimo tro jag den heter. Efter det va det middag hos Björn, Maria och Alma som väntade. Jättegott
Igår kidnappade mormor Kevin och Molly. Det va dags för ett biobesök, Pettson och Findus popcorn godis och dricka. Det kan väl inte bli bättre. JO för sedan tog de en tur till affären och där fick de välja precis vad dom ville.
Själv passade vi på att åka till elgiganten för att köpa en kamera nedsatt med 50%.
Idag väntas kalas hos Björn och Maria. Maria fyller exakt samma som jag fyllde i somras dvs 25 år :-)
I mars nästa år 2011 alltså fyller min lillebror Björn 30 år, undra om det blir någon fest eller om han kommer att gömma sig under marken!!
Som ni ser så är det full rulle hela dagarna. Tiden  går fort när man har roligt så vi få se till att ta vara på tiden.

Kommentarer
Postat av: katj och vega

hej på er i norrland!

inget bad i skåne? ugglebadet finns ju fast det e ju lite litet sen finns det ett större o finare i halmstad, får ta en tur dit tillsammans sen :) ha det fint o gott nytt! kram kram

2010-12-30 @ 19:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0