Utflykt

Idag så tog vi barnen in till stan för lite familjemys. Eftersom vi inte har en bil så fick det bli bussen jättespännande tyckte Melvin. Kevin och Molly va helt sprattiga av att få åka och bowla.
Efter bowlingen gick vi till en pizzeria för att äta lite lunch. För första gången på tre veckor fuskade ja med lite pizza, hoppas inte vågen misstycker :-)
Alla åt så det stod härliga till. Sedan blev det bussen till väla och in på Elgiganten. Vi måste ha en ny kyl och frys. Så vi funderar på en sidebyside med ismaskin och kallvatten. Men så inser vi båda att frysen kommer att bli lite liten så hur löser vi det??
Det får nog bli en frysbox i tvättstugan där vi kan ha bröd och glass. Och en sidebyside i köket.
Vi tog en tur in på leksaksaffären eftersom de va så duktiga på Elgiganten. Å ja tro Molly önskar sig hela hyllan med dockor å tillbehör. Munnen gick i ett å den å den å den å den å den vill ja ha å den å den å den genom hela affären.
Melvin kollade på sånna elbilar i storlek större blum blum blum ( brum) fast när vi frågade vad han önskar sig av tomten svarar han en Bang ( vagn)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi har en "side by side" med ismaskin och kallvatten. Galet snygg men väldigt opraktisk. Ryms inte mycket i den. Har man 4 barn kan jag tänka mig att den måste rymma en hel del smaskig glass... Alma hälsar sina kusiner... Hon går sista dagarna på sitt gamla dagis. På torsdag börjar ett nytt äventyr på den nya dagiset. /Maria

2011-10-25 @ 07:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0